ATG - MaxiCut Dry tenyérmártott vágásbiztos szerelőkesztyű

ATG - MaxiCut Dry tenyérmártott vágásbiztos szerelőkesztyű
Alkalmazott technológiák és azok előnyei.

Air Tech® Technológia           

 

- 360°-os szellőzés- a szabadalmaztatott mikrohabos nitril bevonat 360°-os szellőzést biztosít, 
melynek következtében a piacon kapható legjobban szellőző kesztyűk készíthetők.

Cut Tech® Technológia           

Innovatív szálak - az alapanyagokat sajt magunk szerezzük be, így olyan egyedülállóan nagyteljesítményű fonalat és szálakat tudunk kifejleszteni, melyek amellett, hogy kényelmesek, rendkívül magas vágás elleni védelmet biztosítanak.

Megerősítés - az erősítés a hüvelykujj és a mutatóujj közt található, javítja a vágási ellenállást és megnöveli a kesztyű élettartamát.

Ergo Tech® Technológia           

 

- 25%-kal vékonyabb- a piacon kapható többi hab nitril kesztyűhöz képest 25%-kal vékonyabb, ezen felül kétszer jobb mechanikai védelmet biztosít.

- Felveszi a kéz formáját- ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet.
- A legújabb szövési technológia- segítségével sima és lekerekített ujjbegyek hozhatók létre, mely javítja az ujjbegyek érzékenységét.
- A nitril bélés konzisztens eloszlásának- köszönhetően csak a puha bélés érintkezik a bőrrel.

 

Grip Tech® Technológia           

- Optimális fogás - a “micro-cup” felület kontrollált fogást tesz lehetõvé.

 
Hand Care® Technológia           


Hand Care® technológiánk továbbá minden, a munkafázis során keletkező maradékanyag nyomot páratlan módon eltűntet, ezzel is biztosítva, hogy a bőr ne váljon szennyezetté. Ennek érdekében VALAMENNYI kesztyűnk megfelel az Oeko-Tex 100® szabványnak, mely azt tanúsítja, hogy minden kesztyűnk bőrbarát. Végül, a kesztyűk szagmentességéről aSanitized® kezelési eljárás gondoskodik, mely bizonyítottan lebontja a baktériumokat.

   

Az ATG® termékek előállítása és gyártása során felhasznált valamennyi komponens és összetevő megfelel a R.E.A.C.H.(Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) Európai Irányelvnek (1907/2006), ami szintén azt biztosítja, hogy minden termékünk bőrbarát.

   
Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik,az ATG® kesztyűkben található higiéniás funkció, a (triclosanmentes) Sanitized® következtében a szagoknak semmi esélyük sem lesz. A (triclosanmentes) Sanitized® beépített dezodorként működik, mely hosszabb ideig tartja frissen a ruházatát, s biztonságos és védett érzést nyújt.

Ha kérdése van hívjon bátran!

+36 20 388 7010

2 204 Ft + ÁFA = 2 799 Ft
pár
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

- Ujjbegyig mártott csúcskategóriás vágásbiztos szerelő kesztyű ("a védőkesztyűk Mercédesze") elsősorban gépjárműipari, de bármilyen területen történő felhasználásra.

- EN388 (4.3.3.1), EN420 szabványoknak megfelel.

- A jól szellőző MaxiCut® Dry kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 5-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 2 vágási szinttel (pl. 3 és 5) rendelkezik.


Főbb jellemzők:

Szabadalmaztatott mikro hab bevonategyenletes,csomó mentes kötött bélés.
3-as vágási szint
- többszörös kopás állóság, 3x hosszabb élettartam a hagyományos kesztyűkhöz képest!
- 360°
-os teljes körű szellőzés, a piacon kapható legjobban szellőző kesztyű.
- lekerekített ujjbegyek, tökéletesen felveszi a kéz formáját, precíz és kényelmes munkavégzést,kontrollált fogást tesz lehetővé.
- nagyteljesítményű fonalakból és szálakból készül, melyek amellett, hogy kényelmesek, rendkívül magas vágás elleni védelmet biztosítanak.
- erősítés a hüvelykujj és a mutatóujj közt, mely javítja a vágási ellenállást és megnöveli a kesztyű élettartamát.
- A kesztyűben található higiéniás funkció, beépített dezodorként működik, a szagoknak semmi esélyük.

 

Felhasználási  példák:


Alkalmazás szerint:
Kerámiák kezelés, hullámlemezek, sorjás alkatrészek, üveglapok, mûanyag öntőformák, éles fémlemezek, kisméretű éles komponensek
Logisztika és raktározás
Karbantartás
Elsődleges, másodlagos és végleges összeszerelés

 

Iparági területek szerint:
  Alapanyag kezelés

Berendezések, mezőgazdasági vegyszerek, alumínium, autó-összeszerelés, autó pótalkatrészpiac, barna termékek, vegyszerek, OEM, olaj és gáz, fémek és anyagok, kohászat, bányászat, acéllemez és vas, csomagolás és tárolóeszközök, papír és mûanyag, gumi és műanyag, haszonjárművek és egyéb járművek, fehér termékek.
   Ipari felhasználás
Űrutazás és nemzetvédelem, általános építőanyagok, építőipari cégek, üveg, építkezés, tartós fogyasztási cikkek , ipari elektromos berendezések, fémmegmunkálás, lakóház építés, kisebb szerszámok és kiegészítők, textilipar. Szolgáltatások Repülőtéri biztonság, autóalkatrész raktárak, építőanyagok nagykereskedelme, élelmiszerboltok, út- és vasútépítés.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
VO-A3032-34-450
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu argep.hu