ATG - MaxiCut Dry tenyérmártott vágásbiztos szerelőkesztyű

Cikkszám: VO-A3032-34-450
ATG - MaxiCut Dry tenyérmártott vágásbiztos szerelőkesztyű
ATG - MaxiCut Dry tenyérmártott vágásbiztos szerelőkesztyű
Cikkszám: VO-A3032-34-450
2 204 Ft + ÁFA = 2 799 Ft
Alkalmazott technológiák és azok előnyei.

Air Tech® Technológia           

 

- 360°-os szellőzés- a szabadalmaztatott mikrohabos nitril bevonat 360°-os szellőzést biztosít, 
melynek következtében a piacon kapható legjobban szellőző kesztyűk készíthetők.

Cut Tech® Technológia           

Innovatív szálak - az alapanyagokat sajt magunk szerezzük be, így olyan egyedülállóan nagyteljesítményű fonalat és szálakat tudunk kifejleszteni, melyek amellett, hogy kényelmesek, rendkívül magas vágás elleni védelmet biztosítanak.

Megerősítés - az erősítés a hüvelykujj és a mutatóujj közt található, javítja a vágási ellenállást és megnöveli a kesztyű élettartamát.

Ergo Tech® Technológia           

 

- 25%-kal vékonyabb- a piacon kapható többi hab nitril kesztyűhöz képest 25%-kal vékonyabb, ezen felül kétszer jobb mechanikai védelmet biztosít.

- Felveszi a kéz formáját- ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet.
- A legújabb szövési technológia- segítségével sima és lekerekített ujjbegyek hozhatók létre, mely javítja az ujjbegyek érzékenységét.
- A nitril bélés konzisztens eloszlásának- köszönhetően csak a puha bélés érintkezik a bőrrel.

 

Grip Tech® Technológia           

- Optimális fogás - a “micro-cup” felület kontrollált fogást tesz lehetõvé.

 
Hand Care® Technológia           


Hand Care® technológiánk továbbá minden, a munkafázis során keletkező maradékanyag nyomot páratlan módon eltűntet, ezzel is biztosítva, hogy a bőr ne váljon szennyezetté. Ennek érdekében VALAMENNYI kesztyűnk megfelel az Oeko-Tex 100® szabványnak, mely azt tanúsítja, hogy minden kesztyűnk bőrbarát. Végül, a kesztyűk szagmentességéről aSanitized® kezelési eljárás gondoskodik, mely bizonyítottan lebontja a baktériumokat.

  

Az ATG® termékek előállítása és gyártása során felhasznált valamennyi komponens és összetevő megfelel a R.E.A.C.H.(Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) Európai Irányelvnek (1907/2006), ami szintén azt biztosítja, hogy minden termékünk bőrbarát.

  
Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik,az ATG® kesztyűkben található higiéniás funkció, a (triclosanmentes) Sanitized® következtében a szagoknak semmi esélyük sem lesz. A (triclosanmentes) Sanitized® beépített dezodorként működik, mely hosszabb ideig tartja frissen a ruházatát, s biztonságos és védett érzést nyújt.

Ha kérdése van hívjon bátran!

+36 70 431 2146

Méret: