ATG - MaxiDry Plus tenyérmártott szerelőkesztyű

Cikkszám: VO-A3049-56-530
ATG - MaxiDry Plus tenyérmártott szerelőkesztyű
ATG - MaxiDry Plus tenyérmártott szerelőkesztyű
Cikkszám: VO-A3049-56-530
1 731 Ft + ÁFA = 2 199 Ft

Alkalmazott technológiák és azok előnyei:

 

 


 Liqui Tech® 
Technológia

 

Folyadéklepergetés - a LiquiTech® technológia platform segítségével a kesztyűk jobban ellenállnak az olajnak.

 

-

 

Ergo Tech® 
Technológia

 

- 25%-kal vékonyabb- a piacon kapható többi hab nitril kesztyűhöz képest 25%-kal vékonyabb, ezen felül kétszer jobb mechanikai védelmet biztosít.
- Felveszi a kéz formáját- ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet.
- A legújabb szövési technológia- segítségével sima és lekerekített ujjbegyek hozhatók létre, mely javítja az ujjbegyek érzékenységét.
- A nitril bélés konzisztens eloszlásának- köszönhetően csak a puha bélés érintkezik a bőrrel.

 

 

Grip Tech® 
Technológia

 

- Optimális fogás - a “micro-cup” felület kontrollált fogást tesz lehetõvé.

 

-

 

Hand Care® 
Technológia

 

Hand Care® technológiánk továbbá minden, a munkafázis során keletkező maradékanyag nyomot páratlan módon eltűntet, ezzel is biztosítva, hogy a bőr ne váljon szennyezetté. Ennek érdekében VALAMENNYI kesztyűnk megfelel az Oeko-Tex 100® szabványnak, mely azt tanúsítja, hogy minden kesztyűnk bőrbarát. Végül, a kesztyűk szagmentességéről aSanitized® kezelési eljárás gondoskodik, mely bizonyítottan lebontja a baktériumokat.

 

Az ATG® termékek előállítása és gyártása során felhasznált valamennyi komponens és összetevő megfelel a R.E.A.C.H.(Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) Európai Irányelvnek (1907/2006), ami szintén azt biztosítja, hogy minden termékünk bőrbarát.

 

Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik,az ATG® kesztyűkben található higiéniás funkció, a (triclosanmentes) Sanitized® következtében a szagoknak semmi esélyük sem lesz. A (triclosanmentes) Sanitized® beépített dezodorként működik, mely hosszabb ideig tartja frissen a ruházatát, s biztonságos és védett érzést nyújt.


Ha kérdése van hívjon bátran!

+36 70 431 2146

Méret: